Resultaat is altijd onze bestemming

Wij brengen strategie naar een praktische aanpak en geven vorm en inhoud aan uw visuele communicatie. Wij vertalen op treffende wijze uw passie, kennis, producten en diensten naar creaties die uw doelgroep in beweging zet. Eigenlijk maakt u zelf al de beste reclame.
Wij maken het visueel en voegen er aantrekkelijke waarde aan toe op elk niveau.

Waar

stapt

u in?

Strategie

Ieder plan begint met een doel. Of het nu gaat om een klein, middel of groot mediaproject, wij gaan altijd planmatig van start.

Wij beginnen altijd met een persoonlijke ontmoeting waarbij wij goed luisteren, observeren, vragen stellen en onze ervaringen delen. Alles met het doel om een compleet beeld te krijgen van de identiteit van uw organisatie, markten, doelgroepen en uiteraard het project zelf.
Mede door rijke ervaringen vanuit zowel bureau- als klantzijde zijn wij in staat om opdrachtgevers snel te begrijpen. Vervolgens komen wij vlot terug met een complete debriefing, een heldere plan van aanpak, inspirerende moodboards en een aantrekkelijk prijsvoorstel.

Concept

Een crossmediaal concept wordt steeds waardevoller in een tijd waarin uw doelgroepen steeds meer gebruik maakt van online media zoals internet, smartphones en tablets.

Als wij beginnen aan uw crossmediaal concept dan hebben we inmiddels een heldere zicht op uw communicatiedoelstellingen. We willen de doelgroep ergens over informeren (kennis), ze op een bepaalde manier tegen uw zaken zaken aan laten kijken (houding) en ze iets laten doen (gedrag). Om deze doelstellingen te realiseren stellen we een creatief concept samen dat we onderbrengen in verschillende media. Bij de keuze ervan houden we rekening met de behoefte en de voldoening van uw doelgroep zodat ze met uw mediaconcept aan de slag gaan.

Creatie

De keuze is reuze vandaag in de moderne mediamix. Wij laten graag zien hoe onze crossmediale aanpak en visuele creaties doel bereiken.

In onze sterk digitaliserende wereld kennen we vandaag, naast de traditionele offline media, ook vele mogelijkheden om doelen via online media te bereiken. Of het nu gaat om het effectief bereiken van consumenten of zakelijke relaties, er zijn altijd combinaties die tot doeltreffende resultaten zullen leiden. Cross Media Chiefs en haar samenwerkende partners kennen deze media en weten deze te laden met creaties uit eigen studio. Volledig afgestemd op de doelgroep, met de juiste tone-of-voice, sprekend beeld en herkenbare identiteit.

Productie

Produceren en organiseren doen we zoals wij het bij de start hebben afgesproken.
Wij werken uitsluitend samen met partners die hoge kwaliteit en scherpe prijzen bieden.

Perfect op tijd, binnen afgesproken budget en altijd gericht op de beoogde resultaten.
Dat is onze manier van dienstverlening op het gebied van (grafi)media producties en organisatie. Na de goedkeuring van de ontwerpen zorgen wij voor een perfecte uitvoering. Onze partners produceren uw media met hoge meerwaarde. Precies zoals uw opdracht het verdient.
Of het nu gaat om drukwerk, online activiteiten of bijvoorbeeld het organiseren van een beurs of event; u kunt altijd rekenen op doeltreffende resultaten. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen bereiken?
Menu