Alles draait
om verbinden

De kracht van
crossmedia

Bij crossmedia marketing worden verschillende media gecombineerd om zo een groter bereik en impact te realiseren. Bij de mediakeuze zijn creativiteit en bovenal effectiviteit van belang.
Een hoge mate van efficiëntie bereiken wij door traditionele media en nieuwe media zó te combineren dat uw boodschap succesvol bij uw doelgroep landt en tot interactie leidt.

Resultaten bereiken
begint vanuit het hart

In onze crossmedia concepten combineren we diverse media om één of meer van uw communicatiedoelstellingen te bereiken. Bij het ontwikkelen van een crossmedia strategie focussen wij ons op storytelling, mediakenmerken, gebruiksgemak, relevantie en co-creatie. Wij werken altijd planmatig van binnen naar buiten en starten dan ook vanuit het hart van de organisatie met de ‘Why’ vraag. Waarom doet uw organisatie de dingen die het doet, wat is uw missie. Vervolgens bedenken we hoe we de communicatiestrategie vormgeven. Aansluitend verzenden we via een doordacht mediapakket uw boodschap: “wat hebt u als bedrijf te bieden”. Een boeiend verhaal verdient meer dan eenrichtingsverkeer. Onze crossmedia opzet leidt tot interactiviteit en zet uw publiek in beweging om met uw boodschap aan de slag te gaan.

Ook benieuwd hoe wij een WOW-effect kunnen oproepen bij uw doelgroep?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Benieuwd wat wij voor u kunnen bereiken?
Menu